Unieke bedrijfsinrichting

Alles voor een sfeervol kantoor, stoere winkel of eigentijds restaurant. Uniek oud of op maat gemaakt en van industrieel tot warm landelijk.
Old BASICS heeft een zeer breed en steeds wisselend assortiment unieke meubels, lampen en accessoires.

Onze loods is geopend op: Zaterdag 25 juli van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Bedrijfsinrichting met sfeer!

“In een inspirerende werkomgeving presteer je beter!”

De bedrijfsinrichting mag tegenwoordig persoonlijker en met meer beleving; het hoeft allemaal niet meer zo standaard en voorspelbaar! Dit geldt voor kantoren, spreekkamers en wachtruimtes, maar ook winkels en restaurants proberen hun klanten te verrassen en inspireren met de inrichting van hun bedrijf.
Vaak is een fijne sfeer één van de sleutels tot succes!

 

Oud met een verhaal

 

Op zoek naar eyecatcher of een onderscheidende totale bedrijfsinrichting voor je kantoor, spreekkamer, winkel of restaurant? Bij Old BASICS vind je unieke vintage meubels met een verhaal, die jouw werkplek meteen een eigen stijl geven.
We hebben oude toonbanken, kasten, tafels, maar ook sfeermakers zoals een verweerde werkbank, industrielampen en kisten.
Of je nu houdt van stoer & industrieel of van warm & landelijk, met oude meubels creëer je een eigentijdse uitstraling binnen jouw bedrijf!

 

Bedrijfsinrichting op maat

 

Ben je op zoek naar een meubel met speciale maten, kleuren of indelingen dan kun je bij Old BASICS ook meubels op maat laten maken. Een winkelkast met ruimte voor kledinghangers, toonbanken, een vergadertafel, een servies- en bestekkast in een restaurant of een garderobekast voor personeel? Dat kunnen we allemaal!
Kijk bij maatwerk voor meer informatie hierover. In onze winkel hebben we altijd allerlei voorbeelden staan van op maat gemaakte meubels. Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen!

Recente projecten

StationsHuiskamer Den Haag

Ben je een keer op het station van Den Haag Centraal, neem dan eens een kijkje in de StationsHuiskamer! De ijzeren apothekerskast die in het midden van de ruimte staat, is op maat gemaakt door Old BASICS. Doordat de achterzijde van deze kast open is, geeft deze roomdevider een speels effect en een doorkijkje door de hele ruimte! 

De Droom van Utrecht

De Droom van Utrecht is een nostalgische winkel met onder andere verzorgingsmiddelen, thee, kruiden en specerijen. Deze authentieke houten apothekerskast van Old BASICS maakt De Droom echt waar! 

Benieuwd naar meer binnenkijkers in zakelijke sfeer? Kijk dan bij inspiratie.

Inspiratie Bedrijfsinrichting

Nog meer mooie foto's zien van bedrijven die unieke oude of maatwerk meubels van Old BASICS hebben? 

Neem een kijkje