Onze loods is geopend op: Zaterdag 25 juli van 10.00-16.00 uur en natuurlijk élke vrijdag van 10.00-16.00 uur 

Over ons

De liefde voor prachtige verweerde meubels met een verhaal, heeft geleid tot de start van Old BASICS.
In 2007 begonnen we met een winkel van 150 m2 en webwinkel met unieke oude meubels en accessoires, gecombineerd met op maat gemaakte meubels. Inmiddels is onze winkel/loods ruim vijf keer zo groot geworden en heeft ook de website veel veranderingen ondergaan. Met ruim 800m2 aan vloeroppervlakte, kun je uren rondlopen in onze winkel. Deze enorme ontwikkeling hebben we kunnen doormaken door het enthousiasme van onze klanten en dat vinden we ontzettend fijn!

brocante_keuken_oldbasics_keukeneiland_servieskast_vitrinekast_opmaat

Industrieel_oldbasics_apothekerskast_ijzer_zwart_ladenkast

Onze stijl

We willen bij Old BASICS onderscheidende meubels verkopen in een brocante, vintage en industriële stijl. De combinatie van verschillende stijlen en het creëren van een persoonlijke stijl is daarbij een belangrijke drijfveer. We speuren heel Europa af naar bijzondere oude meubels. Ondanks dat het niet altijd makkelijk is mooie unieke stukken te vinden, slagen we er steeds weer in de loods te vullen met een breed scala aan meubels en accessoires. 

 

Ons maatwerk

Daarnaast ontwerpen we ook meubels die op maat gemaakt kunnen worden. Daarbij is echt heel veel mogelijk. Al sinds het begin werken we samen met vakbekwame meubelmakers, die de ontwerpen uitwerken tot sfeervolle handgemaakte meubels. Het is voor ons een uitdaging om steeds weer het perfecte meubel voor een klant te maken; zowel voor thuis als voor bedrijven! In de loop van de jaren hebben we al duizenden meubels op maat gemaakt!

 

Onze klanten

De enthousiaste reacties van klanten geven aan dat het assortiment in de smaak valt bij zowel de brocante liefhebbers, vintage-fans en liefhebbers van strak en industreel. We zijn erg trots dat we naast klanten uit heel Nederland ook regelmatig klanten uit België, Duitsland of nog verder mogen begroeten en dat stylisten, architecten en woontijdschriften ons ook regelmatig weten te vinden! Kijk voor foto's van onze klanten bij 'binnenkijkers' in onze blog/ inspiratiepagina.

Commode_lockerkast_oldbasics_babykamer_brocante  Winkelinrichting_restaurant_apothekerskast_oldbasics_vitrinekast_tafel_stoel_brocante 

Ons team

Dit zijn de gezichten achter Old BASICS! Met dit gedreven team doen we ons uiterste best om alle klanten zo goed mogelijk te helpen en te adviseren.
We hopen dat je ons enthousiasme ook al hebt ervaren en je snel (weer) eens te ontmoeten in onze winkel!

team_oldbasics_kootwijkerbroek_brocante_industrieel_vintage